Subscribe Us

Reserve Conductor Exam Previous Question papers

Kerala PSC Reserve Conductor Examination Previous Question papers

Solved Question paper of Kerala PSC Reserve Conductor Examination conducted on 2008.


1. First hydroelectric project started in the year:
Answer. 1940

2. Yakshgana is the dance form of:
Answer. Karnataka

3. Who said 'Things are numbers'?
Answer. Pythagorus

4. Baking powder is:
Answer. Sodium Bicarbonate

5. World Heart Day is on:
Answer. Last Sunday of September

6. First Woman Cosmonaut from Indian:
Answer. Kalpana Chawla

7. Founder of Brahma Samaj:
Answer. Raja Ram Mohan Roy

8. The Vitamin that helps in Blood clotting:
Answer. Vitamin K

9. Largest producer of Thorium in the world?
Answer. Kerala

10. The element present in all organic compounds:
Answer. Carbon

11. Vandemataram is composed by:
Answer. Bankimchandra Chatterjee

12. Scientific study of the eye and its diseases is:
Answer. ophthalmology

Download the complete Solved Question paper of Kerala PSC Reserve Conductor Examination conducted on 2008 in PDF file.

keralapsc.gov.in

Reserve Conductor Exam Question paper Held on 12/05/2012 in PDF file.

kerala psc notifications 2013

Reserve Conductor Exam Question paper Held on 26/05/2012 in PDF file.

Conductor Exam Question paper

Reserve Conductor Exam Question paper Held on 09-06-2012 in PDF file.

kerala psc question papers





Post a Comment

0 Comments