Subscribe Us

SBI PO 2014 Marketing and Computer Awareness Questions

SBI PO 2014 Marketing and Computer General Awareness Model Questions and Answers.

Marketing and Computer


1. Zero based Budgeting (ZBB) means:
Answer: Each year, budgeting starts from a scratch

2. The abbreviation ISP stands for :
Answer: Internet Service Provider

3. Acid-test of a brand is ……………..
Answer: Brand loyalty

4. In Banks ROA means ……………..
Answer: Return on assets
SBI PO 2014 Marketing and Computer Awareness Questions

5. In the context of globalization, BPO means:
Answer: Business Process Outsourcing

6. SWOT analysis refers to:
Answer: Strategic planning for selling product

7. In banks, loans and advances are considered as …………….
Answer: Assets

8. In the era of globalization of business, M & A means…………………
Answer: Mergers & Acquisitions

9. For an economic organization like bank, MIS means ……………..
Answer: Management Information System

10. The balance sheet of an organization gives information regarding ……………
Answer: Financial position during a particular period

11. ESOP stands for ……………
Answer: Employees Stock Option Plan

12. Computers that are portable and convenient for users who travel are known as …………
Answer: Laptops

13. Small application programs that run on a Web page and may ensure a form is completed properly or provide animation are known as ……………..
Answer: Flash







Post a Comment

0 Comments