Chairman and Managing Director of PSU and Private Banks in India


As of March 2014 there are 27 Nationalised Banks operating in India. List of Chairman and Managing Director of Nationalised Banks updated as of March 2014.

1. Who is the present CMD of State Bank of India?
Answer: Smt. Arundhati Bhattacharya

2. Who is the present Managing Director of State Bank of Bikaner & Jaipur?
Answer: Shri. B.Sriram, MD

3. Who is the present Managing Director of State Bank of Hyderabad?
Answer: Shri. M Bhagavantha Rao

4. Who is the present Managing Director of State Bank of Mysore?
Answer: Shri. Sharad Sharma

5. Who is the present Managing Director of State Bank of Patiala?
Answer: Shri. Ramesh Ranga

6. Who is the present Managing Director of State Bank of Travancore?
Answer: Shri. Jeevandas Narayan

7. Who is the present CMD of Allahabad Bank?
Answer: Smt. S.A. Panse

8. Who is the present CMD of Andhra Bank?
Answer: Shri. C.V.R. Rajendran

9. Who is the present CMD of Bank of Baroda?
Answer: Shri. S.S. Mundra

10. Who is the present CMD of Bank of India?
Answer: Smt. Vijayalakshmi R. Iyer

11. Who is the present CMD of Bank of Maharashtra?
Answer: Shri. Sushil Muhnot

12. Who is the present CMD of Canara Bank?
Answer: Shri. Rajiv Kishore Dubey

13. Who is the present CMD of Central Bank of India?
Answer: Shri. Rajeev Rishi

14. Who is the present CMD of Corporation Bank?
Answer: Shri. Sadhu ram Bansal

15. Who is the present CMD of Dena Bank?
Answer: Shri. Ashwini Kumar


16. Who is the present CMD of IDBI Bank Ltd.?
Answer: Shri. M.S. Raghavan

17. Who is the present CMD of Indian Bank?
Answer: Shri. T.M.Bhasin

18. Who is the present CMD of Indian Overseas Bank?
Answer: Shri. M. Narendra

19. Who is the present CMD of Oriental Bank of Commerce?
Answer: Shri. S. L. Bansal

20. Who is the present CMD of Punjab National Bank?
Answer: Shri K. R. Kamath

21. Who is the present CMD of Punjab and Sind Bank?
Answer: Shri. Devinder Pal Singh

22. Who is the present CMD of Syndicate Bank?
Answer: Shri. Sudhir Kumar Jain

23. Who is the present CMD of UCO Bank?
Answer: Shri. Arun Kaul

24. Who is the present CMD of United Bank of India?
Answer: Smt. Archana Bhargava

25. Who is the present CMD of Union Bank of India?
Answer: Shri. Arun Tiwari

26. Who is the present CMD of Vijaya Bank?
Answer: Shri. V.Kannan

27. Who is the present CMD of Bhartiya Mahila Bank?
Answer: Smt.Usha Ananthasubramanian

28. Who is the present Chairman of Axis Bank?
Answer: Dr.Sanjiv Mishra

29. Who is the present Managing Director of Axis Bank?
Answer: Smt. Shikha Sharma

30. Who is the present Chairman of HDFC Bank?
Answer: Shri. C.M. Vasudev

31. Who is the present Managing Director of HDFC Bank?
Answer: Shri. Aditya Puri

32. Who is the present Chairman of ICICI Bank?
Answer: Shri. K. V. Kamath

33. Who is the present Managing Director of ICICI Bank?
Answer: Smt. Chanda Kochhar

34. Who is the present Chairman of IndusInd Bank?
Answer: Shri. Romesh Sobti

35. Who is the present part-time Chairman of ING Vysya Bank?
Answer: Shri. Arun Thiagarajan

36. Who is the present Managing Director of ING Vysya Bank?
Answer: Shri. Shailendra Bhandari

37. Who is the present Managing Director of Kotak Mahindra Bank?
Answer: Shri. Uday Kotak

38. Who is the present Managing Director of Yes Bank?
Answer: Shri. Rana kapoor

39. Who is the present Managing Director and CEO of Development Credit Bank?
Answer: Shri. Murali M. Natrajan





Post a Comment

 
Top