Important Office Head's in India


1. Who is the Present Attorney General?
Answer: Goolam Essaji Vahanvati

2. Who is the Present Solicitor General?
Answer: Mohan Parasaran

3. Who is the Present Comptroller and Auditor General?
Answer: Shashi Kant Sharma

4. Who is the Present Army Chief?
Answer: Lt. Gen. Bikram Singh

5. Who is the Present Chief of Air Staff?
Answer: Norman Anil Kumar Browne

6. Who is the Present Chief of Naval Staff?
Answer: Devendra Kumar Joshi

7. Who is the Present Chief Election Commissioner?
Answer: V. S. Sampath

8. Who is the Present National Human Rights Commission, Chairman?
Answer: K.G. Balakrishnan

9. Who is the Present National Commission for Woman, Chairperson?
Answer: Mamta Sharma

10. Who is the Present Chief Information Commissioner?
Answer: Sathyanand Mishra


11. Who is the present Finance Commission, Chairman?
Answer: Y.V. Reddy

12. Who is the Present ISRO, chairman?
Answer: Dr. K. Radhakrishnan

13. Who is the present SEBI chairman?
Answer: UK Sinha

14. Who is the present Supreme Court Chief Justice of India?
Answer: Altamas Kabir

15. Who is the new chief of Research and Analysis Wing (RAW)?
Answer: Alok Joshi

16. Who is the new chief of Intelligence Bureau (IB)?
Answer: Syed Asif Ibrahim

17. Who is the new chief of CBI?
Answer: Ranjit Sinha





Post a Comment

 
Top