Heads of Important Organizations in the World


1. Who is the President of International Meteorological Organization?
Answer: Alexander Bedritskiy

2. Who is the Secretary General of Asean?
Answer: Surin Pitsuwan

3. Who is the Director General of UNESCO?
Answer: Irina Bokova

4. Who is the Secretary General of NATO?
Answer: Anders Rasmussen

5. Who is the President of the European Union?
Answer: Herman Van Rompuy

6. Who is the Head of the African Union Commission?
Answer: Nkosazana Dlamini-Zuma

7. Who is the Head of the World Health Organization?
Answer: Margaret Chan

8. Who is the Managing Director of IMF?
Answer: Christine Lagarde


9. Who is the President of the World Bank?
Answer: Jim Yong Kim





Post a Comment

 
Top