Solved Question paper of Kerala PSC LAB ASSISTANT [Higher Secondary Education] Examination conducted on 2011.


1. In which year did the French Revolution take place?
Answer. 1789

2. What is the scientific name of Kanikonna?
Answer. Cassia fistula

3. Which country has the most official languages?
Answer. South Africa

4. Which country is known as patient of Asia?
Answer. Myanmar

5. Whose pen name is ‘Vilasini’?
Answer. MK Menon

6. Whose novel is The Daughters of Alaha?
Answer. Sara Joseph

7. Where is the Headquarter of World Bank?
Answer. Washington

8. Japanese ritual suicide is:
Answer. Hara-kiri

9. What is known as the 'King of Chemicals'?
Answer. Sulfuric acid

10. Who is known as the 'Missile man of India'?
Answer. Dr. A.P.J. Abdul Kalam


11. Who discovered Radium?
Answer. Marie Curie

12. Who is known as Shakyamuni?
Answer. Gautama Buddha

13. Who is called second Ashoka?
Answer. King Kanishka

14. Which is the capital of Norway?
Answer. Oslo

15. World Parkinson's Day:
Answer. April 11

Download the complete Solved Question paper of Kerala PSC LAB ASSISTANT Examination conducted on 2011 in PDF file.

keralapsc.gov.in


Solved Question Paper of Kerala PSC Lab Assistant Examination Conducted on 24-2-2007.

kerala psc hall ticket


Solved Question paper of Kerala PSC Lab Assistant Examination conducted on 27-5-2006.

kerala tourism


Solved Question paper of Kerala PSC Lab Assistant Examination conducted on 4-11-2006.

SSC Question Paper






Post a Comment

  1. Sir,

    Plse give Lab Assistant (VHSE) question papers (exam held on 14..11..2014 & 27..11..2014)

    ReplyDelete

 
Top