Solved Question paper of Kerala PSC Forest Guard Examination conducted on 20-09-2009.


1. An order of court to produce a man in detention is called:
Answer. Habeas Corpus

2. When a yellow coloured flower is placed in red light its colour becomes?
Answer. Red

3. Which country is the largest producer of gold in the world?
Answer. China

4. Anti Tobacco Day is on:
Answer. May 31

5. Who is known as the Father of Internet?
Answer. G. Vinton Cerf

6. ‘The Land of Cakes’ is:
Answer. Scotland

7. Whose pen name is Asha Menon?
Answer. K.Sreekumar

8. Which cloud indicates a clear weather?
Answer. Cumulus

9. The greenhouse gas is:
Answer. Carbon dioxide

10. The author of Alice in wonderland:
Answer. Lewis Carrol

11. Birds can able to recognise their home through:
Answer. Orientation of magnetic field

12. The vitamin present in yellow fruit is:
Answer. Vitamin C

13. The normal level of haemoglobin per 100 ml of blood in woman is:
Answer. 14 g

14. World Wild Life Week is observed on:
Answer. First week of October

15. Red data book provides data on:
Answer. Endangered plants and animals

16. Ailurophobia is the unnecessary fear of:
Answer. Cat

Download the complete Solved Question paper of Kerala PSC Forest Guard Examination conducted on 20-09-2009 in PDF file.

Forest Guard Exam Question papers

Also Download the Solved Question paper of Kerala PSC Forest Guard Examination conducted on 17-6-2006 in PDF file.

Question paper PDF

Download the Solved Question paper of Kerala PSC Forest Guard Examination conducted on 2007 in PDF file.

Free PDF





Post a Comment

 
Top