Current Affairs Tamil Nadu 2012


Complete list of present Ministers of Tamil Nadu State (2012) in question answer form, this will help you in all psc exams. Enjoy reading.

1. Who is the Chief Minister of Tamil Nadu?
Ans. Selvi J Jayalalithaa

2. Who is the minister for Finance of Tamil Nadu?
Ans. Thiru O. Panneerselvam

3. Who is the minister for Electricity and Prohibition and Excise of Tamil Nadu?
Ans. Thiru. Natham R. Viswanathan

4. Who is the minister for Municipal Administration and Rural Development of Tamil Nadu?
Ans. Thiru K.P. Munusamy

5. Who is the minister for Housing and Urban Development of Tamil Nadu?
Ans. Thiru R. Vaithilingam

6. Who is the minister for Social Welfare of Tamil Nadu?
Ans. Tmt B. Valarmathi

7. Who is the minister for Higher Education of Tamil Nadu?
Ans. Thiru P Palaniappan

8. Who is the minister for Commercial Taxes and Registration, Law, Courts and Prisons of Tamil Nadu?
Ans. Thiru C.Ve Shanmugam

9. Who is the minister for Agriculture of Tamil Nadu?
Ans. Thiru S Damodaran

10. Who is the minister for Cooperation of Tamil Nadu?
Ans. Thiru Sellur K Raju

11. Who is the minister for Forests of Tamil Nadu?
Ans. Thiru K.T Pachamal

12. Who is the minister for Highways & Minor Ports of Tamil Nadu?
Ans. Thiru Edappadi K Palaniswami

13. Who is the minister for Food of Tamil Nadu?
Ans. Thiru R Kamaraj

14. Who is the minister for Milk and Dairy Development of Tamil Nadu?
Ans. Thiru V Moorthy

15. Who is the minister for Rural Industries and Nutritious Noon Meal of Tamil Nadu?
Ans. Thiru M.C Sampath

16. Who is the minister for Public Works of Tamil Nadu?
Ans. Thiru K.V Ramalingam

17. Who is the minister for Animal Husbandry of Tamil Nadu?
Ans. Thiru T.K.M Chinnayya

18. Who is the minister for Industries of Tamil Nadu?
Ans. Thiru P. Thangamani

19. Who is the minister for Handlooms and Textiles of Tamil Nadu?
Ans. Dr. S. Sundararaj

20. Who is the minister for Khadi and Village Industries of Tamil Nadu?
Ans. Thiru P. Chendur Pandian

21. Who is the minister for Tourism of Tamil Nadu?
Ans. Tmt S Gokula Indira

22. Who is the minister for Environment of Tamil Nadu?
Ans. Thiru B.V Ramanaa

23. Who is the minister for Adi Dravidar and Tribal Welfare of Tamil Nadu?
Ans. Thiru N Subramanian

24. Who is the minister for Transport of Tamil Nadu?
Ans. Thiru V Senthil Balaji

25. Who is the minister for Fisheries of Tamil Nadu?
Ans. Thiru K.A Jayapal

26. Who is the minister for School Education and Sports and Youth Welfare of Tamil Nadu?
Ans. Thiru N.R Sivapathy

27. Who is the minister for Information Technology of Tamil Nadu?
Ans. Mukkur Thiru N. Subramanian

28. Who is the minister for Information, Special Programme Implementation of Tamil Nadu?
Ans. Thiru K T Rajenthra Balaji

29. Who is the minister for Labour of Tamil Nadu?
Ans. Thiru S.T Chellapandian

30. Who is the minister for Health of Tamil Nadu?
Ans. Dr. V.S Vijay

31. Who is the minister for Backward Classes and Minorities Welfare of Tamil Nadu?
Ans. Thiru A Mohammedjan

32. Who is the minister for Hindu Religious and Charitable Endowments (HR & CE) of Tamil Nadu?
Ans. Thiru M.S.M Anandan

33. Who is the minister for Revenue of Tamil Nadu?
Ans. Thiru Thoppu N.D Venkatachalam


Post a Comment

 
Top