2/16/2013

Kerala State Ministers


 Current Affairs Kerala 2012


Complete list of present Ministers of Kerala State (2012) in question answer form, this will help you in all psc exams. Enjoy reading.

1. Who is the Chief Minister of Kerala?
Ans. Shri Oommen Chandy

2. Who is the minister for Education of Kerala?
Ans. Shri P. K Abdu Rabb

3. Who is the minister for Revenue and Coir of Kerala?
Ans. Shri Adoor Prakash

4. Who is the minister for Welfare of Scheduled Castes & Backward Classes and Tourism of Kerala?
Ans. Shri A.P. Anil Kumar

5. Who is the minister for Power and Transport of Kerala?
Ans. Shri Aryadan Muhammed

6. Who is the minister for Fisheries, Ports and Excise of Kerala?
Ans. Shri K. Babu

7. Who is the minister for Co-operation, Khadi and Village Industries, and Pollution Control of Kerala?
Ans. Shri C.N. Balakrishnan

8. Who is the minister for Public Works of Kerala?
Ans. Shri V.K. Ebrahimkunju

9. Who is the minister for Forest, Sports and Cinema of Kerala?
Ans. Shri K. B. Ganesh Kumar

10. Who is the minister for Welfare of Scheduled Tribes, Youth Affairs, Museum & Zoos of Kerala?
Ans. Smt. P.K. Jayalakshmi

11. Who is the minister for Rural Development, Planning, Culture and NORKA of Kerala?
Ans. Shri K.C. Joseph

12. Who is the minister for Water Resources of Kerala?
Ans. Shri P.J. Joseph

13. Who is the minister for Industries and Information Technology of Kerala?
Ans. Shri P. K. Kunhalikutty

14. Who is the minister for Finance, Law and Housing of Kerala?
Ans. Shri K. M. Mani

15. Who is the minister for urban affairs and Welfare of Minorities of Kerala?
Ans. Shri Manjalamkuzhi Ali

16. Who is the minister for Agriculture, Animal Husbandry and Printing & Stationery of Kerala?
Ans. Shri K. P. Mohanan

17. Who is the minister for Panchayats and Social Welfare of Kerala?
Ans. Dr. M.K. Muneer

18. Who is the minister for Labour & Rehabilitation of Kerala?
Ans. Shri Shibu Baby John

19. Who is the minister for Health, Family welfare and Devaswom of Kerala?
Ans. Shri V. S. Sivakumar

20. Who is the minister for Home and Vigilance of Kerala?
Ans. Shri Thiruvanchoor Radhakrishnan

Subscribe with Your Email Address to get our Daily Free Current Affairs, Model Questions, Previous Questions and Answers straight in your E-mail.

Confused Icon Confused? Feel free to Ask

Your feedback is always appreciated. We will try to reply your queries as soon as possible. Please do not spam , Spam comments will be deleted immediately upon our review.

Regards,
Sameer Shamsudeen

0 comments :

Followers

Notice Board