1. Which is the largest Parliament?
Ans. China

2. Which is the highest Mountain Range?
Ans. Himalayas

3. Which is the highest Lake?
Ans. Titicaca

4. Which is the largest Land animal?
Ans. African Elephant

5. Which is the largest man-like ape?
Ans. Gorilla

6. Which is the highest Mountain?
Ans. Everest

7. Which is the highest Airport in India?
Ans. Leh

8. Which are the highest Waterfalls?
Ans. Angel Falls, Venezuela

9. Which is the oldest National Flag?
Ans. Denmark

10. Which is the Fastest animal?
Ans. Cheetah
11. Which is the longest railway Platform?
Ans. Kharagpur (West Bengal)

12. Which is the largest Church?
Ans. Basilica of St. Peters, Vatican City

13. Which is the largest Zoo?
Ans. Kruger National Park, South Africa

14. Which is the biggest Flower?
Ans. Rafflesia

15. Which is the tallest Animal?
Ans. Giraffe

16. Which is the largest Continent?
Ans. Asia

17. Which is the largest Island?
Ans. Greenland

18. Which is the largest Ocean?
Ans. Pacific

19. Which is the largest Peninsula?
Ans. Arabia

20. Which is the largest Freshwater Lake?
Ans. Lake Superior

21. Which is the largest Archipelago?
Ans. Indonesia

22. Which is the smallest Continent?
Ans. Australia

23. Which is the highest Plateau?
Ans. Pamir (Tibet)

24. Which is the largest Saltwater Lake?
Ans. Caspian Sea

25. Which is the largest Desert?
Ans. Sahara (Africa)

Post a Comment

 
Top