1/31/2012

Current Affairs 2012


Questions from Current Affairs January 2012

1. Name the pilotless aircraft which was successfully tested by India recently.
Ans. Lakshya-II

2. Name the Kerala state governor who passed away recently.
Ans. M.O.H.Farook

3. Name the renowned Kerala writer who passed away recently.
Ans. Sukumar Azhikode

4. Who resigned as SAARC Secretary General recently?
Ans. Fathimath Dhiyana Saeed

5. Who won Grand slam title in men’s Australian Open 2012?
Ans. Djokovic

6. Name the former president of Italy who died recently.
Ans. Oscar Luigi Scalfaro

7. What rank does India hold as steel maker in 2011 as per World Steel Association?
Ans. 4th rank

8. Who won the women’s snooker title at the Manisha National Billiards and Snooker Championship?
Ans. M.Chitra

9. Expand SOPA?
Ans. SOPA means Stop Online Piracy Act

10. Expand PIPA?
Ans. PIPA means Protect IP Act

11. Who took charge as Kerala governor recently?
Ans. H.R.Bharadwaj

12. Which company has unveiled 5G Wi-Fi chips?
Subscribe with Your Email Address to get our Daily Free Current Affairs, Model Questions, Previous Questions and Answers straight in your E-mail.

Confused Icon Confused? Feel free to Ask

Your feedback is always appreciated. We will try to reply your queries as soon as possible. Please do not spam , Spam comments will be deleted immediately upon our review.

Regards,
Sameer Shamsudeen

0 comments :

Followers

Notice Board