English Model Questions and Answers for PSC Exam preparations.

1. Honesty is ……… best policy.
Answer: the

2. The young one of a horse is called a………..
Answer: colt

3. I have been suffering from fever ………….. four days now.
Answer: for

4. I ……….. him seven years ago.
Answer: met
PSC English Model Questions

5. Theocracy is a form of government in which rule is under:
Answer: Religious heads

6. He said to Mohan, “I will be late”. Change into indirect speech.
Answer: He told Mohan that he could be late.

7. The opposite of benevolence.
Answer: Malevolence

8. I watch television …………. I have nothing to do.
Answer: when

9. What is a person called when he is recovering from an illness?
Answer: Convalescent

10. He is quite at sea. At sea means:
Answer: Confused

11. He blamed the cyclist…….. the accident.
Answer: for

12. At full blast means………..?
Answer: at maximum capacity

13. Nothing………… happens in this quiet place.
Answer: ever

14. The earthquake cause …………. Damage.
Answer: much

15. Two of the houses ……………. To be painted.
Answer: need







Post a Comment

 
Top