Computer Basic General Knowledge Questions and Answers.

1. Who is the father of Internet?
Answer: Winton Surf

2. Celeron was a brand name for a line of microprocessors introduced by?
Answer: Intel

3. Who is the founder of WWW?
Answer: Tim Berners Lee

4. Output quality of a printer is measured by?
Answer: Dots per inch
Computer Basic GK Questions and Answers

5. The term ISP refers to?
Answer: Internet Service Provider

6. An interface on a computer to which an external device can be connected is called?
Answer: Port

7. Which Storage media hold the most information?
Answer: Blue-ray

8. Who co-founded Hotmail in 1996 and then sold the company to Microsoft?
Answer: Zabeer Bhatia

9. What is the full form of UPS?
Answer: Uninterrupted Power Supply

10. HTML means:
Answer: Hyper Text Markup Language

Post a Comment

 
Top